Изработка на
онлайн магазин

Изграждаме успешни онлайн магазини с внимание към детайла. Доверете ни се да реализираме вашата визия и да превърнем идеите ви в печеливша платформа за продажби.

Увеличете продажбите онлайн

Онлайн магазин
за бизнеса Ви

Създаваме онлайн магазини, които впечатляват и конвертират – от първото кликване до завършената поръчка. Нашите решения включват интегрирани системи за поръчки и плащания, оптимизирани модули за доставка и мощни инструменти за анализ на трафика и продажбите. Предоставяме месечни отчети и възможност за мултиезичност, така че вашият бизнес да расте на глобално ниво.

Всяка секция на вашия онлайн магазин е внимателно структурирана, за да изгражда доверие и да утвърждава авторитета ви в очите на клиентите. От стратегическо планиране до детайлно проследяване на напредъка – ние ще ви помогнем да се отличите в конкурентната среда и да превърнете посетителите в лоялни клиенти. Присъединете се към дигиталния свят с елегантен дизайн, функционалност и качество, които ще поставят бизнеса ви на челни позиции.

Модерен дизайн на уеб сайт

Цена / Качество

Изработка на онлайн магазин с отлично съотношение цена-качество

Модерен дизайн на уеб сайт

Съвременен дизайн

Елегантен и съвременен уеб дизайн, който впечатлява

Прецизна изработка на сайт

Опции за плащане

Гъвкави опции за плащане, адаптирани към нуждите на клиента

Изработка на бърз сайт

Светкавично зареждане

Оптимизирано и светкавично зареждане на всяка страница

Висока сигурност на сайт

Висока сигурност

Сайтът ви е защитен от всякакви заплахи.

Модерен дизайн на уеб сайт

Административен панел

Интуитивен административен панел за лесно управление и контрол

Адаптивен за всички устройства

Адаптивен за всички устройства

Перфектно изглежда и работи на всякакви екрани.

ПРОЦЕС

Нашият процес по създаване на сайт

Дигитална агенция WebForce е вашият експерт в уеб дизайна, включително дигитален маркетинг, SEO оптимизация и Изработка на сайт. Успехът на нашите клиенти е нашето вдъхновение и стимул да се усъвършенстваме и развиваме като екип.

Безплатна начална консултация

Началото, което гарантира успеха ви.

Индивидуална оферта, точно за вас.

Персонализирана според вашите цели и очаквания.

Проектен план

За да следим прогреса си и действаме целенасочено напред.

Анализ на аудиторията

Каква аудитория целим и как най-добре да се подготвим за нея

Финализиране на концепцията

Прецизно определяне на цели, бюджет и детайлен план за тяхното реализиране.

Започвайки изграждането на вашия онлайн магазин, ние разработваме персонализирана и цялостна стратегия, която съчетава иновативен дизайн, безупречна функционалност и максимална сигурност. Всеки проект е внимателно проектиран, за да създаде платформа, която не само изглежда привлекателно, но и е лесна за използване както за вас, така и за вашите клиенти.

Нашият екип от професионалисти има богат опит в изграждането на високоефективни електронни магазини, оптимизирани за потребителско изживяване и повишаване на продажбите. Ние интегрираме модерни технологии и сигурни методи за плащане, за да гарантираме, че вашите клиенти ще се радват на бързо и удобно пазаруване.

Придържаме се към високи стандарти за качество
Адаптивен уеб сайт

Оптимизиран за всяко устройство

Мобилният трафик вече надвишава този от настолни компютри. Затова всеки наш продукт е с адаптивен дизайн, който се приспособява перфектно към всяко устройство, осигурявайки идеално изживяване, независимо откъде клиентите ви посещават магазина.
Сео оптимизация за сайт

SEO оптимизация

Създаването на вашия онлайн магазин е само първата стъпка. Следва да го направим не само видим, но и успешен. Ние сме експерти в SEO оптимизацията и знаем как да привлечем целевия трафик към магазина ви, за да го позиционираме на върха в търсачките и увеличим продажбите ви.
UI / UX

Потребителско изживяване

Нашата мисия е да създадем продукт, който не само впечатлява визуално, но и е лесен за употреба от всеки потребител. Стремим се към иновативни и оригинални дизайни, като винаги поставяме удобството и достъпността на първо място, за да гарантираме гладко потребителско изживяване.
Бърза скорост на сайт

Светкавично зареждане

Оптимизацията на скоростта на зареждане е ключова за задържане на посетителите и подобряване на потребителското изживяване. Ние се грижим вашият магазин да зарежда бързо и безпроблемно на всяко устройство, за да удовлетвори потребителите.
Сигурни сайтове

Сигурност на магазина

Защитата на вашия онлайн магазин от хакерски атаки и зловреден софтуер е наш основен приоритет. Ние предлагаме усъвършенствани мерки за сигурност, които осигуряват надеждната защита на вашите данни и тези на потребителите.

Блогове за сайтове

Блог на магазина

Ключово за успеха на всеки проект е той да остане дългосрочно актуален и да бъде обогатен с подходящо съдържание. Това се постига чрез редовни актуализации на вашия блог, които можете да управлявате сами или да ни възложите за професионална поддръжка.

Какво друго предлагаме?

Интуитивна клиентска кошница.
Атрактивно представяне на вашите продукти.
Създаване на онлайн магазин на изгодна цена.
Лесна и интуитивна интеграция с куриерски фирми.
Множество езикови версии, избрани от вас.
Изработка на сайт mvidee.eu

Уеб сайт: изработка и поддръжка

Поддръжка на онлайн магазин

След като завършим анализа на вашия сайт, е време да пристъпим към неговата оптимизация, известна още като дигитален маркетинг. Това включва подобряване на видимостта, повишаване на трафика и увеличаване на ангажираността на потребителите.

Одит и поддръжка

Анализ и поддръжка

Идентифицираме проблеми и осигуряваме безупречна работа на всички модули.
Стрес тестове и подготовка

Тестове за натоварване и планиране

Подготвени сме за всичко и реагираме незабавно на всяка ситуация.

Модерна визия на сайт

Целим изцяло модерен дизайн

Осигуряваме вашият онлайн магазин да е винаги актуален и съвременен.

Задържаме интереса

Поддържаме интереса на потребителите

Помагаме на потребителите да открият повече от вашите продукти, за да вземат добре информирано решение.
Навигация между секциите

Оптимизираме навигацията между различните секции

С помощта на навигационни пътища (“трохи”) и глобалното меню улесняваме достъпа и ориентацията във всяка секция на онлайн магазина.

Изработка на сайт etrodecor.com

Изработка на уебсайт: Какво формира цената и времето на изработка?

Времето за изработка и сложността на проекта

Какво е онлайн магазин?

Един онлайн магазин представлява платформа, чрез която потребителите могат да разглеждат и купуват продукти в интернет. Ето някои от ключовите му компоненти и функционалности:

  • Уебсайт с продуктов каталог: Основната част на магазина, където клиентите могат да търсят и разглеждат продукти, организирани в категории и подкатегории за по-лесна навигация.

  • Кошница за пазаруване: Мястото, където клиентите добавят избраните продукти преди финализиране на покупката, като могат да преглеждат и сравняват артикулите.

  • Функции за плащане: Различни методи за плащане като кредитни карти, PayPal или банков превод, които позволяват на клиентите да завършат поръчката си онлайн.

  • Опции за доставка: Разнообразие от методи за получаване на поръчаните стоки, включително куриерски услуги или лично получаване, съобразени с предпочитанията на клиента.

  • Административен панел: Уеб интерфейс за управление на магазина, позволяващ администраторите да добавят продукти, следят поръчките и управляват клиентите и наличностите.

Тези компоненти работят в синхрон за осигуряване на ефективна работа на онлайн магазина.

Какво определя цената?

Какво определя цената?

Цената за създаване на онлайн магазин може значително да варира в зависимост от различни фактори, като:

  • Размерът на продуктовия каталог
  • Функционалността на магазина (като платежни платформи, интеграции с доставчици и др.)
  • Дизайнът и неговата уникалност
  • Допълнителни услуги като SEO оптимизация и маркетингови кампании

Затова цената може да се движи от няколко стотин до няколко хиляди лева. За да получите точна оферта, най-добре е да се свържете с фирми, които се специализират в изработката на онлайн магазини и могат да предложат персонализирано предложение според Вашите нужди.

Качествена услуга на разумна цена

Какво е поддръжка на онлайн магазин?

Поддръжката на онлайн магазин представлява набор от услуги и действия, които гарантират правилното функциониране, сигурност и актуализация на магазина. Ето основните аспекти на поддръжката:

  • Актуализиране на съдържанието: Редовно добавяне и обновяване на продукти, описание, цени и изображения, за да се поддържа актуалността и точността на информацията в магазина.

  • Техническа поддръжка: Следене за технически проблеми като грешки в сайта, проблеми с плащанията или скоростта на зареждане, и тяхното бързо разрешаване, за да се осигури безпроблемно пазаруване за клиентите.

  • Сигурност: Редовно прилагане на сигурностни актуализации и защита на магазина от хакерски атаки, зловреден софтуер и други заплахи, за да се гарантира защитата на данните на клиентите.

  • Подобряване на функционалността: Интеграция на нови функции като допълнителни методи за плащане, опции за доставка и други, които подобряват потребителското изживяване.

  • SEO и маркетинг: Оптимизация на магазина за търсачките (SEO) и поддържане на маркетингови кампании, за да се гарантира, че магазинът достига до правилната аудитория.

  • Следене на производителността: Мониторинг на скоростта на зареждане и производителността на сайта, за да се избегнат забавяния и проблеми, които могат да повлияят на клиентското изживяване.

Тези процеси гарантират, че онлайн магазинът функционира гладко, предлага сигурност на клиентите и е конкурентоспособен на пазара.

Вашият успех е нашият приоритет

Как да се повишим продажбите?

Повишаването на продажбите в онлайн магазин може да бъде постигнато чрез прилагането на няколко ключови стратегии. Ето някои от основните начини за увеличаване на продажбите:

  • Оптимизация на уебсайта за потребителско изживяване (UX) – Уверете се, че уебсайтът е лесен за навигация, мобилно оптимизиран и зарежда бързо, за да задържите клиентите.

  • SEO оптимизация и реклама – Подобрете видимостта си в търсачките чрез SEO, използвайте платени реклами и активност в социалните мрежи за привличане на нови клиенти.

  • Създаване на лоялни клиенти – Предлагайте отстъпки, персонализирани оферти и висококачествено обслужване на клиентите, за да изградите дългосрочни взаимоотношения.

  • Оптимизация на процеса на плащане – Улеснете процеса на поръчка, като предлагате разнообразни начини за плащане и промоции като безплатна доставка при определени условия.

  • Интеграция на ревюта и препоръки – Добавете клиентски отзиви и препоръки към продуктите, за да повишите доверието и да стимулирате продажбите.

  • Е-мейл маркетинг – Използвайте бюлетини и напомняния за изоставени колички, за да стимулирате клиентите да завършат покупката си.

  • Анализ и подобрения – Анализирайте поведението на клиентите и използвайте A/B тестове за оптимизиране на страниците и подобряване на ефективността на магазина.

Тези подходи могат да ви помогнат да увеличите продажбите, като подобрите преживяването на клиентите и направите магазина си по-привлекателен и функционален.

Други услуги

Ние сме топ Дигитална агенция

Изработка на Онлайн магазин

Изработа на сайт

Подпомагаме клиентите си в изграждането и поддръжката на професионални и ефективни уебсайтове, които подобряват тяхното онлайн присъствие.

SEO оптимизация на сайт

SEO оптимизация

Ние можем да ви помогнем да подобрите своята платформа с ефективна SEO оптимизация и да гарантираме прецизно таргетиране.

Дигитален маркетинг на сайт

Дигитален маркетинг

С наша помощ ще укрепите своето онлайн присъствие, увеличавайки трафика и продажбите си.

Дигитална агенция уеб форс

Вашият партньор за дигитален успех.

УСЛУГИ

Изработка на онлайн магазин

SEO оптимизация

Дигитален маркетинг

ИНФОРМАЦИЯ

Проекти

За нас

Блог

Поверителност и бисквитки

КОНТАКТИ

ул. Атон 18, Божурище

Авторско право © WebForce BG. Всички права запазени.